Sinds 1998

Loon- en verhuurbedrijf Donselaar BV is in 1998 opgericht door Ronald van Donselaar.

Na de MTS opleiding in Apeldoorn te hebben afgerond is er een mobiele kraan aangeschaft om in het grondverzet te beginnen.

Al snel kwamen hier 2 trekker + kippers en een minigraver bij en werd in het jaar 2000 het eerste vaste personeelslid aangenomen. Al snel kwam hier een tweede kracht bij.

Toen in april 2002 bekend werd dat Cor en Annie Robbertsen van het gelijknamige loonbedrijf C. Robbertsen uit Woudenberg geen opvolger hadden en besloten hadden te stoppen met hun bedrijf is dit bedrijf per 1 juni 2002 overgenomen en de Rumelaarseweg ook het adres geworden waar vanuit de werkzaamheden zouden gaan plaatsvinden.

Er gingen 5 personeelsleden mee en ook werd het volledige machinepark overgenomen. Ook bleef Annie op kantoor en Cor met de klusjes op de zaak meedraaien in het loonbedrijf.

In 2011 is het onroerend goed ook overgenomen en kon er aan uitbreiding van de opstallen gewerkt gaan worden

Eind 2015 gaf onze collega Berkhof uit Scherpenzeel aan te stoppen met het agrarisch loonwerk, dit resulteerde in een uitbreiding van zowel machinepark als onze klantenkring.

Op de dag van vandaag werken we met 15 vaste personeelsleden en een aantal oproepkrachten om in de piek het werk klaar te krijgen.